Be Part of My Life

MAMAMISHA

Photobucket

IMPIAN MAMA {MAMAMISHA}

Advertisement

Hai Hello kepada Semua Pelawat Baru...I Know U r TheRe!!

Dah lama betul Mama tak peduli dengan blog in...Selain sibuk dan kepenatan dengan segala macam,terasa malas untuk online...Tapi hari ini Mama ada masa terluang jadi blog pun sudah terurus la sikit...Harap kepada semua yang sudi menjengah tu minta maaf atas kekurangan yang ada ye..Sekarangg baru la nampak...Banyaknya cerita dan gambar-gambar yang tak berkesempatan untuk di update kan tu...

Tidak dilupakan Khas Buat My Laling Tq A Lot coz sudi meluangkan masa menggantikan template baru buat Mama...
Tuesday, November 23, 2010

Cerita Uncle Seekers Dengan Bekas Permaisuri Aisyah. Betul ke?


Wahh .. hangat betul kisah nie. Banyak feedback dari blogger². Ada yang kata OK dan banyak yang kata tak OK. Entah la .. betul ke tak? Jadi .. nak tahu cerita lebih lanjut. Korang baca la sendiri nanti ye.

Ehh .. saya tak promote blog beliau tau. Just nak bagi tau .. saya pun tak pasti semua nie benar ke tak. Nanti korang sendiri lah menilaikannya ye!

Uncle Seekers Permaisuri Aisyah

Dari apa yang dah saya baca kat b tu. Rasa macam ada benda yang tak kena .. macam ada udang sebalik mee. Entah la .. Kalau betul la Uncle log tu. Seekers ada hubungan dengan bekas permaisuri Aisyah. Bagus la kalau betuull. Tapi ini tidak .. cerita lebih kepada publisiti murahan. Ada ke patut .. sampai nak cerita hal² sulit menyulit kat umum. Cuba la bayangkan. Kalau betul la anda dah sayang dengan seseorang ... adakah anda sanggup menjatuhkan maruahnya. Lebih² lagi beliau adalah bekas permaisuri Yang DiPertuan Agung. Seseorang yang dikenali ramai dan dihormati. Pelik.. memang pelik! .

ANaSTaSyeA dan mama bertanya : Apa pendapat korang?

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails