Be Part of My Life

MAMAMISHA

Photobucket

IMPIAN MAMA {MAMAMISHA}

Advertisement

Hai Hello kepada Semua Pelawat Baru...I Know U r TheRe!!

Dah lama betul Mama tak peduli dengan blog in...Selain sibuk dan kepenatan dengan segala macam,terasa malas untuk online...Tapi hari ini Mama ada masa terluang jadi blog pun sudah terurus la sikit...Harap kepada semua yang sudi menjengah tu minta maaf atas kekurangan yang ada ye..Sekarangg baru la nampak...Banyaknya cerita dan gambar-gambar yang tak berkesempatan untuk di update kan tu...

Tidak dilupakan Khas Buat My Laling Tq A Lot coz sudi meluangkan masa menggantikan template baru buat Mama...

Masjid Terapung Kota Kinabalu.

Wednesday, February 9, 2011
Cuti chinesse New Year yang lalu mama n my family tidak sempat ke mana-mana...kerana mama diaorang sibuk ada tempahan catering...Sian anak-anak kija diaorng tunggu mama je...tiap-tiap hari bertanyakan mama bila nak siap?...Bila nak gi jalan niiihh???

Jadi untuk tidak menghampakan anak-anak mama n My Laling decide ke Kota Kinabalu sahaja.Betul-betul pegi jalan la sayang sebab banyak kedai-kedai dan jalan ke kedai di tutup huhu.

Asyik dok meround dan sepuak dengan orang nak beraya,kiranya kita orang ni penyibuk je la...menambah kesesakan lalulintas dan berebut nak kena beratur panjang kat kaunter cashier time nak membayar yer...ahaks!!

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails