Be Part of My Life

MAMAMISHA

Photobucket

IMPIAN MAMA {MAMAMISHA}

Advertisement

Hai Hello kepada Semua Pelawat Baru...I Know U r TheRe!!

Dah lama betul Mama tak peduli dengan blog in...Selain sibuk dan kepenatan dengan segala macam,terasa malas untuk online...Tapi hari ini Mama ada masa terluang jadi blog pun sudah terurus la sikit...Harap kepada semua yang sudi menjengah tu minta maaf atas kekurangan yang ada ye..Sekarangg baru la nampak...Banyaknya cerita dan gambar-gambar yang tak berkesempatan untuk di update kan tu...

Tidak dilupakan Khas Buat My Laling Tq A Lot coz sudi meluangkan masa menggantikan template baru buat Mama...

Tempahan nasi Kerabu Siam oleh Azah Binaong

Saturday, June 4, 2011
Dalam cuti sekolah kali ni mama hanya berada di rumah...minggu pertama cuti Achiq Yuni tuisyen ...Jadi mama amik la tempahan dari Azah...Katanya dapat no.phone dari Azlin Bingkor...Tak banyak untuk 50 orang makan...Tapi memandangkan dah cuti,banyak la barang yang kehabisan stok.. 

 Si azah baru melahirkan anak yang sulung...baru empat hari...

 Hehehe kalau buat nasi kerabu,tak boleh tidak musti gitau peminat-peminatnya...hah apa lagi 5 bungkus untuk Cik Ton yang kebetulan berpuasa...4 bungkus K.Yong dan 5 bungkus Siti Sabana..

Ikan celup tepung..

 Ulam nasi kerabu mama...Nasi Kerabu Siam... Ayam Bakar Berempah...Sapa-sapa kena penangan ini mesti tidur pun termimpi-mimpi ayam bakar niiihhh... ;-)
0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails