Be Part of My Life

MAMAMISHA

Photobucket

IMPIAN MAMA {MAMAMISHA}

Advertisement

Hai Hello kepada Semua Pelawat Baru...I Know U r TheRe!!

Dah lama betul Mama tak peduli dengan blog in...Selain sibuk dan kepenatan dengan segala macam,terasa malas untuk online...Tapi hari ini Mama ada masa terluang jadi blog pun sudah terurus la sikit...Harap kepada semua yang sudi menjengah tu minta maaf atas kekurangan yang ada ye..Sekarangg baru la nampak...Banyaknya cerita dan gambar-gambar yang tak berkesempatan untuk di update kan tu...

Tidak dilupakan Khas Buat My Laling Tq A Lot coz sudi meluangkan masa menggantikan template baru buat Mama...

My Biskut Raya 2010

Tuesday, September 21, 2010
Selamat Hari Raya yang ke12...hari ini mama nak amik kesempatan berceritakan perihal biskut raya mama buat tahun ini...masa dok buat hari tu mama betul2 sibuk,mana nak fokus kat biskut,kat katering dan juga sibuk dengan berniaga di tapak ramadhan,jual nasi kerabu la...betul-betul diselubungi kesibukan tahap maksima gitu...sampai mama tahun ni langsung tak dapat cari baju raya...ngeee

Balik kita bercerita pasal biskut raya pula...untuk tahun ni sebanyak 20 jenis biskut yang berjaya mama buat dan jualkan.Alhamdulillah dengan pertolongan seorang kakak ku ini Kak Zana,banyak juga lah biskut yang dapat disiapkan sebulan sebelum puasa...masa bulan puasa,lebih kurang dalam dua minggu awal puasa K.Zana masih sudi datang menghulurkan pertolongan buat diri mama ini...hai tak boleh nak cakap macam mana mama nak ucapkan terima kasih yang betul tulus ikhlas buat K.Zana mama ni...

Nak tahu kenapa?K.Zana tolong mama tanpa berbayar...hanya pada Allah mama pohon atas segala kebaikan buat diri K.Zana serta ahli keluarganya.

Biskut Almond White Ball
Yang ini pula Biskut Shortbread Pandan,hijau...yang belakang tu shortbread milky,putih.

biskut Jintan...habbatus Sauda atau jintan hitam...ada juga yang menamakannya biskut cerelec.Sebab luarnya berbalut susu tepung dan nestum baby..

Biskut kesukaan mama..Tiger Eyes...ada berani?ekekekek

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails